8 juni: Stresa en boodschappen

Vannacht geen getoeter van de airco (niet aangezet) en lekker geslapen! Op het terrasje weer ontbeten en de plannen bepaald en rond 10.30 uur vertrokken naar Stresa. Dat ligt hier maar 10 minuutjes vandaan. Eerst even het oude centrum in en toen helemaal langs de lungalago (boulevard) heen en weer gelopen. Langs alle oude, chique en dure hotels aan ene kant en het lago met mooie tuinen aan de andere kant.

Een paar nachtjes in dit hotel en je halve vakantiegeld is op!

We gaan wat drinken op een terrasje en alle plekken aan het water zijn bezet waardoor we overdekt in het midden zitten. Dat was een goed idee, want op een gegeven moment begint het te regenen. Het duurt niet lang gelukkig en het voelde vandaag sowieso al wat klam en vochtig aan.

Tegen enen maar weer gaan rijden op zoek naar een winkelcentrum met grote supermarkt waar we 3 jaar geleden ook waren. Dat heette toen de supercoop maar die vonden we niet meer. 2 adressen geprobeerd met een rare route van de waze de bergen in, via weggetjes die je liever niet rijdt, maar gevonden! De naam was veranderd en het zit net buiten Baveno. Deze is huge en we zijn langs alle gangen gelopen. Ik houd van buitenlandse supermarkten! Lekker o.a.verse broodjes gekocht voor de lunch en Huub had bier, gel en deo nodig.

Pas rond 15.00 uur zaten we aan de lunch. Verder niet veel spannends gedaan, wat op.zich natuurlijk al vakantie is. Weer was een beetje mweh vandaag, regen viel mee maar het was wat benauwd. Eigenlijk had ik liever 2 nachten langer in Nin gezeten en 2 minder hier. We vonden het de vorige keer zo mooi hier en dat is het nog steeds hoor maar in vergelijking vond ik daar nu leuker… Deze regio is wel de laatste keer voor ons. Morgen de laatste dag hier en de voorspelling is niet zo goed maar hopelijk valt het mee en kunnen we nog naar buiten. Een dagje binnen tijdschriften lezen en spelletjes op onze tablet doen is anders ook best lekker. Ook willen we nog wat spullen wassen bij een wasserij want helaas is hier én op de volgende locaties geen wasmachine.

’s Avonds heeft het wat harder geregend en geonweerd. Op het terras zitten we overdekt dus we hebben nog wel buiten gegeten.

Sorry niet echt een spannend verhaal vandaag…Tot morgen weer!😁😘

2 gedachten over “8 juni: Stresa en boodschappen

  1. Jeetje mina, ik dacht dat ik altijd dure hotels uitkoos maar het valt dus wel mee als ik die prijs zie haha.. wat een geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *